Brunius Bed and Breakfast

Pris från: 825:-

Boka nu


Brunius Bed and Breakfast

Vill du bo mitt i centrala Lund till ett bra pris under din semester eller affärsresa bör du kika på Brunius Bed & Breakfast.

Detta bed & breakfast-hotell ligger centralt beläget mitt i Lund. Byggnaden har anor sedan 1800-talet och den klassiska designen går igen i rummens inredning. Här hittar du härliga möblemang, gardiner och annat som påminner om en tid som flytt utan att hotellet känns gammalt %u2013 en blandning av modernt och klassiskt helt enkelt.

Rummen på Brunius Bed & Breakfast har förstås allting som behövs för en trevlig vistelse i staden. Som gäst har du tillgång till allrum, toalett och dusch. Dessutom ingår kostnadsfritt trådlöst internet i rumspriset.

Efter en god natts sömn i något av hotellets härliga rum kan du ta dig till caféet som serverar en härlig frukostbuffé som garanterat kommer att ge dig en bra start på dagen.

Caféet, som ligger i samma hus, är öppet under dagen och erbjuder härliga mackor som mättar hungern såväl som kanelsnäckor och andra kakor för den som vill slå sig ned och njuta av gott eftermiddagsfika.

På grund av sitt centrala läge är det inte särskilt långt från Brunius Bed & Breakfast till flera av Lunds sevärdheter så som domkyrkan, universitetet, AF-borgen, botaniska trädgården, Kulturen och teatern. Eftersom du bor mitt i stan är det heller aldrig några som helst problem att hitta en underbar liten restaurang att äta middag på.

Brunius Bed & Breakfast är ett mysigt boende mitt i idéernas stad.Se Karta


karta