Check Inn Bed & Breakfast

Pris från: 600:-

Boka nu


Check Inn Bed Breakfast

Är du trött på att behöva betala dyra pengar för att bo både centralt och fint när du är på semester eller affärsresa? Om så är fallet kan Check Inn Bed & Breakfast i Lund vara hotell som kommer falla dig precis i smaken.

Detta bed & breakfast-hotellet har ett centralt läge bara ett stenkast från stationen. Från hotellet tar det sedan inte särskilt lång tid att ta dig ned i stan där du kan ta del av allt som Lund har att erbjuda så som domkyrkan, universitetet, Skissernas museum, Kulturen och de många små mysiga butikerna och caféerna. %u2019

Hotellets läge gör att det också går lätt att ta sig ut till köpcentrumet Nova Lund både med cykel och till fots. Har du bilen med dig går det förstås ännu snabbare.

Rummen på Check Inn Bed & Breakfast är alla utrustade med oljade parkettgolv med golvvärme. På rummen hittar du också en skön säng, handdukar, iPod-dockningsstation, hårfön, stor flatscreen-tv med brett kanalutbud, fåtölj, garderob och ett skrivbord. Dessutom har varje rum ett eget badrum med toalett och dusch.

Vill du surfa under din vistelse på bed & breakfast-hotellet är det inga problem. Check Inn Bed & Breakfast bjuder alla sina kunder på kostnadsfritt trådlöst internet under hela vistelsen.

Efter en god natts sömn kan du på morgonen ta dig ned till bed & breakfast-hotellets restaurang där du bjuds på en härlig frukostbuffé som innehåller allt du behöver på morgonen. Du kan även passa på att ta en kvällsfika från det fullmatade kylskåpet, det ingår i priset.Se Karta


karta