Elite Hotel Ideon

Pris från: 550:-

Boka nu


Elite Hotel Ideon

Om du är på jakt efter ett hotell med riktigt bra utsikt kan Elite Hotel Ideon i Lund vara något för dig. Detta toppmoderna hotell består av 14 våningar och ytterligare fem konferensvåningar ovanför vilket gör att du från många av rummen har en härlig utsikt över Lund och stora delar av södra Skånes härliga landskap.

Alla av Elite Hotel Ideons 178 rum är inredda i en modern stil och har luftkonditionering.

För dig som gäst kan hotellet erbjuda många tjänster.

Du har alltid tillgång till gratis trådlöst internet under tiden du bor på hotellet. Du har dessutom möjlighet att, utan kostnad, använda dig av Elite Hotel Ideons relax-faciliteter som bland annat innefattar ett gym och en bastu.

När hungern slår till behöver du inte går särskilt långt för att få en vällagad bit mat i magen. På hotellets nedre plan hittar du den italienska restaurangen och caféet Paolo%u2019s. Om italiensk mat inte faller dig i smaken kan du även besöka NorthEast vilken är hotellets stora à la carte-restaurang. Här finns mat med inspiration från både Norden och Asien.

Är det bara en god drink du är ute efter för att runda av en fullspäckad dag i Lund rekommenderar hotellet sin lobby-bar.

För dig som hellre stannar på rummet går det bra att beställa mat och dricka via hotellets roomservice. Skulle du spilla på din tröja under måltiden är detta inget att bekymra sig över då Elite Hotel Ideon, Lund har tvättservice.

Hotellet ligger strax utanför Lunds centrum men på grund av goda förbindelser tar det inte mer än några minuter förrän du står mitt i centrum och verkligen känner stadens kreativa puls.Se Karta


karta