Grand Hotel Lund

Pris från: 742:-

Boka nu


Grand Hotel Lund

Letar du efter ett hotell med ett underbart, karismatiskt yttre och ett modernt och bekvämt inre kan Grand Hotel Lund verkligen vara hotellet som sätter guldkant på din resa.

Hotellet ligger mitt i centrala Lund och bara en kort promenad från centralstationen. Beger du dig på andra hållet är du snart framme vid Lunds domkyrka, universitetet och Kulturen. Däremellan hittar du flera små, mysiga butiker och caféer bland Lunds smala gator och gränder.

Grand Hotel Lund har 83 rum. Men på hotellet finns det inte ett enda rum som är det andra likt. Alla är, hur som helst, inredda i en härlig design som ska få dig att trivas lite extra under din vistelse i Lund. Varje rum har en egen färg och ett eget mönster där inramade fondtapeter sätter extra prägel på rummet.

Hotellet erbjuder flera typer av rum, vilka passar både den som åker själv och den som har med sig familjen. Vill ni lyxa till det på riktigt kan ni passa på att boka den underbara sviten.

Men oavsett vilken typ av rum du väljer kan du på Grand Hotel Lund vara säker på att få en riktigt bra service och en trevlig vistelse. I alla rum ingår trådlöst internet, en TV från B&O, Dux-sängar, hårtork och minibar. Vill du börja dagen med att läsa tidningen levererar hotellet mer än gärna denna till din dörr.

Efter en god natts sömn kan du enkelt ta dig ned till hotellets restaurang för att på morgonen njuta av en stor frukostbuffé som ingår i priset.

På kvällen kan du koppla av i hotellets relaxavdelning som har både ett litet gym och en härlig bastu.Se Karta


karta