Hotel Ahlström

Pris från: 899:-

Boka nu


Hotel Ahlström

Vill du bo på ett riktigt charmigt hotell mitt i centrala Lund med mycket karaktär kan Hotel Ahlström vara hotellet för dig.

Detta hotell har ett centralt läge i Lund, vilket innebär att du har nära till centralstationen, biografen, stadens museum, Lunds domkyrka, universitetet, kulturen och alla de mysiga gågatorna som är fyllda med butiker och caféer.

Hotel Ahlström är ett av de äldsta hotellen i Lund då verksamheten drogs i gång redan 1870. Hotellet kallas ibland också för ett av de mest populära i Lund. Detta är kanske inte så konstigt då hotellets charmiga insida gör att vem som helst kan slappna av.

Hotellet erbjuder i dag fyra typer av rum.

I enkelrummen finns allting du behöver med en skön säng, ett skrivbord och trådlöst internet. Handfat med toalett och dusch finns strax utanför i korridoren.

Det finns tre typer av dubbelrum. Ekonomirummen fungerar precis som enkelrummen och har handfat med toalett och dusch precis utanför i korridoren medan dubbelrum nr. 12 som hotellet kallar rummen har eget badrum.

Vill du bo riktigt lyxigt kan du boka dubbelrum grande. Här får du två rum, eget kökspentry och privat badrum.

Oavsett vilket rum du bokar ingår alltid frukost i bokningspriset som ligger så lågt som 499 kr/natt. Alla rum är djur- och rökfria.

Efter en härlig dag i Lunds vackra stadskärna kan du dessutom när du återvänder till hotellet slå dig ned för att avnjuta en riktigt härlig måltid i Hotel Ahlströms à la carte-restaurang.Se Karta


karta