Hotel Concordia

Pris från: 1150:-

Boka nu


Hotel Concordia

Vill du bo på ett härligt fyrstjärnigt hotell mitt i de centrala delarna av den kreativa staden Lund är Hotel Concordia ett bra alternativ för dig.

Detta hotell har anor sedan 1800-talet då den underbart charmiga byggnaden uppfördes 1882. Sedan dess har förstås hotellet renoverats (2000 samt 2007 tillsammans med mindre renoveringar varje år) och i dag hittar du modernt inredda rum med en hög komfort.

Hotellet har 62 rum tillsammans med två konferenslokaler och passar utmärkt för både affärsresande och de som tillbringar hela, eller delar, av semestern i idéernas stad som Lund så ofta brukar kallas.

Rummen är alla utrustade med bland annat ett helkaklat badrum, trådlös internet-uppkoppling, tv och radio (radio lyssnar du på via tv:n), minibar, säkerhetsskåp, vattenkokare och hårfön. Du får dessutom möjlighet att ta del av hotellets kuddmeny som låter dig välja mellan sex olika kuddalternativ för att få den typ av kudde som matchar dina önskemål och hur du sover.

Hotel Concordia är familjeägt och är sedan 2005 Svanenmärkt. Du kan alltså bo på hotellet med gott samvete.

Bara ett stenkast från hotellet hittar du massvis med mysiga affärer bland Lunds smala gator och slingrande gränder. Det tar dig heller inte särskilt lång tid att hitta Lunds domkyrka, universitetet, den botaniska trädgården, Kulturen eller någon av de andra populära sevärdheterna i staden.

Efter en lång dags arbete, sightseeing eller shopping kan du enkelt koppla av i hotellets relaxavdelning. I denna hittar du ett mindre gym och en härlig bastu.

Innan det är dags för sängen kan du passa på att besöka Hotel Concordias härliga takterrass i söderläge. En drink tillsammans med en fantastisk utsikt är det perfekta sättet att avsluta en härlig dag.Se Karta


karta