Hotel Finn

Pris från: 725:-

Boka nu


Hotel Finn

Lund brukar kallas för idéernas stad och det känns inte särskilt konstigt om du tar en titt på det spännande Hotel Finn i utkanten av centrala Lund.

Hotellet är tänkt att komplettera de hotell som redan finns i Lund och erbjuda det som ingen annan erbjuder. Med sitt koncept selfservice vill hotellet erbjuda en vistelse som gör att du snabbt kommer känna dig som hemma. Vad sägs som att kunna ta någonting ur kylskåpet precis när du vill? Köpa en biff med hem och slänga på grillen? Eller flytta fåtöljen eftersom du inte tycker om var den står just nu? Hotel Finn blir på så sätt ett väldigt personligt hotell.

Hotellet har totalt 80 rum fördelat på fem olika typer av rum. Hotel Finn riktar sig främst till arbetsresande eller semesterfirare som hade tänkt stanna på hotellet en längre tid. De större rummen (studio M, L och XL) är fullt utrustade för att både du och familjen ska kunna stanna här en längre tid. Det blir lite som ett hem utanför hemmet. I studio-rummen ingår bland annat en dubbelsäng och en bäddsoffa så att hela familjen får plats, tv, skrivbord, trådlöst Wi-Fi, en rejäl garderob, badrum med dusch, fullt utrustat kök och strykjärn och strykbräda.

Hade du bara tänkt stanna en natt eller en helg erbjuder hotellet sina Satelliter-rum. Dessa är utrustade med det mest nödvändiga som säng, dusch, tv och gratis Wi-Fi.

Vill du inte sitta på rummet kan du gå ned till hotellets %u2018%u2018cosy corner%u2019%u2019 och njuta av en sprakande brasa och härliga fåtöljer. På hotellet finns även gratis gym för alla gäster och arbetsplatser både för dig med och utan dator. I köket tar du vad du vill ha, precis när du vill. Avsluta sedan dagen med att utmana familjen i fussball i hotellets rekreations-rum.Se Karta


karta