Hotel Lundia

Pris från: 699:-

Boka nu


Hotel Lundia

I ett underbart läge mitt i centrala Lund hittar vi Hotel Lundia, ett hotell som lagt mycket tid och fokus på design.

Hotellet ligger bara en minuts promenad från Lunds centralstation där du, i princip, kan hoppa på ett tåg eller en buss när som helst och ta dig till flera av Skånes andra orter och sevärdheter. För dig som vill utforska Lund är allt du behöver göra att ta ett steg ut från hotellet och du hamnar mitt i det mysiga Lund där små gator och trånga gränder är hem till många mysiga butiker och caféer. Du kan även passa på att hyra en cykel från receptionen, vilket gör att du enkelt kan ta dig till sevärdheter som Lunds domkyrka och botaniska trädgården.

Hotel Lundia har 97 rum. Alla hotellets rum är rymliga och har ett genomgående designtänk. Hotellet kallar sig för Lunds designhotell och eftersom hotellet låter form genomsyra allt som finns i byggnaden är detta ingen underdrift. Klara paralleller kan dras med 80-talsklubben Studio 54 i New York. På Hotel Lundia hittar du en ganska skandinavisk, minimalistisk design som gör varje rum enkelt att vistas i.

Alla rum på hotellet är designade av Lundaarkitekten Jonas Lloyd. Oavsett vilken typ av rum du väljer (hotellet erbjuder flera olika varianter) är dessa utrustad med en B&O-TV, telefon, bad/dusch, hårtork, minibar, byxpress eller strykmöjligheter. Naturligtvis erbjuder hotellet även kostnadsfritt Wi-Fi på hela hotellet.

Skulle du bli kaffesugen behöver du inte gå längre än ut i korridorerna där hotellet har placerat ut Nespresso-maskiner med gratis kaffe som brygger på ditt kommando. I lobbyn hittar du en PC med utskriftsmöjligheter som är öppen dygnet runt.Se Karta


karta