Hotell Oskar

Pris från: 795:-

Boka nu


Hotell Oskar

Är du en av dem som tycker om att bo på charmiga, personliga hotell är Hotell Oskar verkligen en pärla.

Hotellet ligger i de centrala delarna av Lund och har bara den stora centralstationen ett stenkast bort. Kastar du samma sten på andra hållet hamnar du på en av Lunds mest populära shoppinggator. Därifrån tar det inte många minuter att nå Lunds domkyrka, universitetet, Kulturen, botaniska trädgården, biografen eller något av stadens museum såväl som stadsteatern.

Hotell Oskar har anor långt tillbaka i tiden. Byggnaden uppfördes redan på 1860-talet. Den har sedan dess renoverats för att skapa högsta möjliga komfort för hotellets gäster samtidigt som mycket av det charmiga bevarats. Du får, kort sagt, det bästa av två världar.

Varje rum på hotellet är unikt till formen. Samtidigt är designen genomgående och alla följer ett stilrent, nordiskt tema. Golven är svensk ek, på väggarna sitter småländska fönster och snickerier av finsk skärgårdsbjörk gör att rummen lyfter ytterligare.

På rummen hittar du sängar från Dux, stolar designade av Gunilla Allards, lampor från Arne Jacobsen och bord från Lammhult.

Rummen är utrustade med helkaklat badrum. Du kan dessutom ta del av den stora flatscreen-tv:n med många kanaler som finns i varje rum. Naturligtvis erbjuder hotellet gratis trådlöst internet.

Efter en god natts sömn erbjuds du en helt underbar frukostbuffé, vilken kommer ifrån Grand Hotel som inte ens ligger mer än 100 meter från Hotell Oskar. Du börjar med andra ord dagen på ett riktigt lyxigt sätt.

Hotellet är ett av de mest populära hotellen i Lund och har fått goda recensioner av sina kunder på bland annat resesajten Tripadvisor.

Att bo på Hotell Oskar är alltså ett säkert kort på att du kommer få en alldeles underbar vistelse i Lund.Se Karta


karta