Ibis Styles Lund

Pris från: 806:-

Boka nu


Ibis Styles Lund

Är du på jakt efter ett boende där du både har närhet till staden och goda möjligheter att snabbt ta dig till nästa plats är Ibis Styles Lund hotellet för dig.

Detta designhotell ligger en kort bil- och cykelfärd från de centrala delarna av Lund samtidigt som du inte behöver köra särskilt långt innan du är på väg mot andra delar av Skåne och Sverige.

Hotellet har 67 rum varav fyra stycken är så kallade familjerum. Alla rum på Ibis Styles Lund kommer utrustade med trådlöst nätverk (Wi-Fi), en platt-tv på 27 tum, badrum med dusch, hårtork och strykjärn (dessa lånas båda i receptionen). Om du anländer med bil till hotellet erbjuds du även gratis parkering, vilket inte händer särskilt ofta i Lund-området.

Efter en god natts sömn i något av hotellets rökfria rum kan du så tidigt som 06.00 gå ned till restaurangen för att avnjuta hotellets stora frukostbuffé. Vill du sova lite längre är det inga problem då buffén inte stänger förrän 10.00 på vardagar och 11.00 på helgen. I din bokning ingår alltid frukost.

Få hotell kan sägas ha så goda shoppingmöjligheter som Ibis Styles Lund. Bara ett stenkast från hotellet ligger köpcentrumet Nova Lund som med sina många modebutiker och stora teknikkedjor erbjuder ett brett utbud om du saknar något eller bara vill utöka garderoben lite.

Vill du hellre njuta av det underbara Lund behöver du bara hoppa på cykeln och du är snart framme vid Lunds domkyrka, universitet, botaniska trädgården och Kulturen.

Tack vare hotellets strategiska läge tar det dig inte mer än en timme att nå Köpenhamn oavsett om du väljer bilen eller tåget.Se Karta


karta