Lilla Hotellet

Pris från: 1380:-

Boka nu


lilla hotellet

På en härlig bakgata i Lund hittar du det underbara Lilla Hotellet. Detta hotell ligger på en fridfull plats, sitt centrala läge till trots, och har en smakfull inredning.

Hotellet består av fem renoverade gat- och gårdshus från mitten av 1800-talet vilket gör att hotellet får en härlig känsla av en tid som flytt. Samtidigt gör den renoverade insidan att du får ett varmt och skönt boende tack vare en underbar inredning som tagit stor inspiration från sekelskiftet.

Lilla Hotellet har 26 rum fördelat på tre olika typer. Enkelrummen är utrustade med allting du kan tänka dig för ett bekvämt boende som ett härligt badrum och en mjuk säng. Grand Lit är i princip enkelrum som utrustats med en bredare säng. Dubbelrummen är helt enkelt ett större rum med en ännu större säng.

Alla hotellets rum är utrustade med dusch eller badkar, dusch, toalett, skrivbord, TV, DVD-spelare och telefon. På hotellet hittar du även en lounge/bibliotek, parkeringsmöjligheter, bagagerum samt strykjärn. Naturligtvis erbjuder Lilla Hotellet gratis trådlöst internet i alla hotellets rum och byggnader.

Du som funderar på att lägga en konferens i Lund behöver inte leta längre. Hotellet har en fullt utrustad konferenslokal, även denna i samma inredningsstil som rummen.

Hotellet har ett bra läge mitt i centrala Lund.

En kort promenad eller cykeltur bort hittar du stadsparken, Lunds domkyrka, universitetet, den botaniska trädgården och Kulturen. Vill du bara ta det lugnt en kväll har du biografen precis runt hörnan.

Lilla Hotellet erbjuder alltså ett lugnt och tryggt boende i underbara idéernas stad.Se Karta


karta