Lilla Huset på slätten B&B

Pris från: 835:-

Boka nu


Lilla Huset på slätten B&B

Är du en av dem som kanske inte alltid vill bo mitt i smeten men som ändå vill ha nära till centrum? Om svaret på den här frågan är ja kan Lilla Huset på slätten B&B vara hotellet för dig.

Detta bed and breakfast ligger ungefär tio minuters bilfärd från de centrala delarna av Lund. Du kan även, likt många andra i den här staden, hoppa på cykeln och enkelt navigera dig genom stadens mysiga gränder och bakgator. Läget innebär att du snabbt kan del av stadspulsen samtidigt som du, precis när du önskar, kan dra dig tillbaka och känna lugnet av den sydväst-skånska naturen.

När du vaknar upp på morgonen vetter ditt sovrumsfönster mot en härlig planterad trädgård med både damm och terrasser med blommor. Har du tur kan du även få syn på något av de djur som gjort platsen till sitt hem.

Lilla Huset på slätten B&B är ett charmigt hus som består av två våningar. På den övre våningen hittar du ett fullt utrustat kök med nya vitvaror och ett sovrum med fräscha ekgolv och fönster.

På bottenvåningen hittar du ytterligare ett sovrum. Här finns också ett helkaklat badrum med toalett och dusch. Alla rum på bottenvåningen är utrustade med fönster och får rikligt med solljus.

De båda sovrummen har två sängar i varje rum, en platt-tv, soffbord, garderob och en byrå. Dessutom ingår gratis trådlöst internet i hela huset.

Om du inte känner för att laga mat varje dag kan du ta dig en kilometer ner på den väg som går utanför Lilla Huset på slätten B&B och besöka lunchrestaurangen Dammstorp som serverar svensk husmanskost.

Vill du ha det bästa av två världar är Lilla Huset på slätten B&B ett bra val.Se Karta


karta