Scandic Star Lund

Pris från: 675:-

Boka nu


Scandic Star Lund

Är du på jakt efter ett hotell i Lund där du vet vad du får? I så fall är Scandic Star Lund ett mycket bra val. Här får du bra service och goda boendemöjligheter %u2013 dessutom är Scandic en stor hotellkedja som vet vad de sysslar med.

Hotellet ligger strax utanför de mest centrala delarna av Lund men då du kan låna en cykel i receptionen tar det dig inte mer än ett par minuter innan du kan känna den mysiga pulsen i idéernas stad. Här kan du bland annat besöka Lunds domkyrka, Kulturen och den botaniska trädgården.

Scandic Star Lund är utrustat med 196 rum som alla är rökfria. Överallt på hotellet kan du dessutom surfa fritt då trådlöst internet ingår för alla gäster.

Rummen är förstås utrustade med precis allting du behöver för en gemytlig vistelse på hotellet. Här har du eget badrum och tillgång till en tv. Dessutom kan du smita ner till hotellets minibutik för att handla något gott innan du sätter igång den där filmen du velat se hela dagen.

För affärsresande erbjuder Scandic Star Lund 22 mötesrum som kan hålla upp till 450 personer.

Efter en lång dag på stan kan det vara extra skönt att komma tillbaka till hotellet då du snabbt och lätt kan ta dig relax-avdelningen där du hittar både pool och bastu. Scandic Star Lund har dessutom ett gym för den som vill hålla igång träningen under semestern eller resan.

När du åter känner lugnet sprida sig genom kroppen är det bara att ta sig ned till restaurangen Gerdas där du erbjuds härlig mat och god dryck.

Avsluta gärna kvällen med en god drink i hotellets mysiga bar.Se Karta


karta