Sparta Hotell & Konferenscenter

Pris från: 620:-

Boka nu


Sparta Hotell & Konferenscenter

Vad passar bättre än att i Lund bo på en plats som tidigare var ett populärt tillhåll för en hel del av Lunds studenter? Det är precis vad du får när du bokar ett rum på det vackra Sparta Hotell & Konferenscenter.

Hotellet ritades av arkitekten Bengt Edman och byggnadens intressanta 70-talsarkitektur gör att den i dag räknas till en av Lunds arkitektoniska höjdpunkter. Häftiga detaljer, väl utfört hantverksarbete och kvalitet genomsyrar utsidan.

På insidan hittar du 51 rum, vilka alla är nyrenoverade. Alla hotellets rum är utrustade med dusch och toalett, telefon och du har självfallet tillgång till ett kostnadsfritt trådlöst internet.

På varje våningsplan finns dessutom ett kök, fullt utrustat för att kunna passa även den finaste mästerkocken.

Sparta Hotell & Konferenscenter erbjuder stora och ljusa konferenslokaler som är perfekta för din nästa konferens. Lokalerna varierar i storlek och passar både den stora och lite mindre konferensen. Bokar du en paketlösning kan hotellet även ordna med boende och mat.

Efter en lång dag ute på stan, eller i de härliga konferenslokalerna, kan du koppla av med en god bit mat i hotellets restaurang. Restaurangen har ofta fått goda betyg på grund av sin höga kvalitet och sitt stora utbud. Vill du hellre äta på rummet ombesörjer hotellet med catering.

Sparta Hotell & Konferenscenter har ett perfekt läge då de centrala delarna av Lund med sina många sevärdheter inte ligger längre bort än 10 minuter till fots. I det absoluta närområdet hittar du dessutom livsmedelsbutiker, frisör, bankomat och bokhandel.Se Karta


karta