Villa Hoby Mosse

Pris från: 950:-

Boka nu


Villa Hoby Mosse

Om du vill ha det bästa av två världar kan en hotellvistelse på Villa Hoby Mosse vara något som faller dig i smaken.

Det här hotellet ligger en liten bit utanför de centrala delarna av Lund. Men det är inte längre än att du kan ta bil, eller för all del cykeln in till stan för att uppleva allt vad Lund har att erbjuda.

Hotellet ligger i ett grönskande landskap där du har nära till naturens bekvämligheter. Här kan du gå på en uppfriskande långpromenad, ta en joggingtur eller tillbringa dagen på närmsta golfbana, som inte ligger mer än tre kilometer bort.

Villa Hoby Mosse är på många sätt inte ett vanligt hotell.

Rummen är förstås härligt inredda och sköna att vistas i men hotellbyggnaden består av en gamla, charmig gård som gör inramningen ännu bättre. Hotellet har ingen reception utan du meddelar i stället hotellet via e-post eller vid bokningen när du tänkt dyka upp.

En villa på den skånska landsbygden utan reception ökar förstås bara din frihetskänsla och närhet till naturen. Det blir en avkopplande vistelse helt enkelt.

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet och på baksidan kan du njuta av långa sommarkvällar på den härliga terrassen eller starta grillen för att kombinera en underbar måltid.

TV och öppen spis hittar du i vardagsrummet och hotellet har förstås ett fullt utrustat kök för dig som vill laga mat.

Villa Hoby Mosse är ett underbart, självständigt hotell helt enkelt.Se Karta


karta