Konferenshotell

Lund kallas ofta för idéernas stad och den kreativa miljö som finns i staden gör den perfekt för dig som vill boka en konferens och ett konferenshotell i Lund.

Staden är i ständig förändring och tack vare detta finns här flera platser som passar perfekt för konferenser.

Om ni är en mindre grupp kan ni boka ett konferenshotell mitt i de centrala delarna av Lund. Här är mötesrummen kanske inte alltid de största - även om vissa konferenshotell i Lunds centrala delar har stora mötesrum - men tack vare sitt underbara läge är det fullt möjligt att direkt efter konferensen är över hitta en härlig restaurang eller ett mysigt kafé att äta på.

Väljer du i stället ett konferenshotell som ligger en bit utanför själva stadskärnan får du ofta tillgång till mer yta och större salar som du kan använda för din konferens. Eftersom Lund är en ganska så liten och mysig småstad är det dessutom väldigt lätt att ta sig in till centrum med cykel, buss och bil.

Ett populärt område att arrangera konferenser på är det relativt nybyggda området Ideon där mycket av stadens forskning äger rum. Att lägga en konferens på något av de moderna hotellen här gör att du och ditt sällskap hamnar mitt i det kreativa och akademiska Lund. Finns det egentligen någon bättre plats för en konferens?