Grillkväll Kulturkrogen

Hur avslutar du en lyckad dag, vecka eller kanske hel semester i den underbara småstaden Lund? Ett perfekt sätt är att njuta av en grillkväll på Kulturkrogen.

Denna krog ligger vid Tegnérsplatsen i Lund, nära museet Kulturen. Här hittar du under hela året väldigt god mat till rimliga priser.

Vill du gå på grillkväll på Kulturkrogen är det däremot sommaren som gäller och ingenting annat. Kulturkrogen anordnar sina grillkvällar under juni och juli månad och olika kvällar arrangeras på olika sätt. Vissa kväller kan du till exempel köpa en lite dyrare biljett och då få njuta av både grillbuffé och underhållning. Andra kvällar betalar du däremot bara för själva inträdet samt underhållningen och sedan beställer du själv det du vill äta och dricka från menyn. Bland de artister som har stått för underhållningen under dessa typer av grillkvällar på Kulturkrogen hittar du bland annat de skånska favoriterna Grus i Dojjan, Danne Stråhed och Dynamo. Mer skånskt än så här blir det sällan.

En grillkväll på Kulturkrogen kan ibland även innebära att man får ta del av någon slags temakväll. Man har tidigare bland annat kunna uppleva irländska grillkvällar och rockshower där man både kunnat avnjuta underbar musik och härlig mat.

Grillad mat hör sommaren till och om du tar den av en grillkväll på Kulturkrogen kommer du säkerligen känna att detta är en krog som du bara måste besöka varje sommar.